Testfamilj på Aalborg zoo
Annons
Reseberättelse:

Testfamilj på Aalborg zoo

(Danmark, Aalborg , Aalborg Zoo)

Nöjd att få klappa och kela

Man får stå riktigt nära

Det fanns tåg att åka

Vi fick äran att agera test-familj för Aalborg Zoo.

Vi som reste var två st barn-familjer! 4 vuxna och barn i åldern 2, 3, 4, 6 och 7 år.

Parken kändes väldigt fräsch och ren. Stora rejäla gångar som vi tog oss fram på inga direkta backar eller krokiga gångar. Det var inte massa tomma ytor utan djuren var nära varandra. En liten park som är väldigt kompakt, men på ett jättebra sätt. Man fick även stå nära inpå djuren. Små barn kunde lätt upptäcka och se djuren. Man fick vara med och titta när de matade djuren vid olika tider. Det fanns också ett tåg med guide samt nån show att titta på, kändes inte så aktuellt med tanke på språket. 

Dom hade även  Barnens zoo. Där man får gå in till typ getter och små grisar och klappa och kela med. Uppskattat av barnen!

Det fanns en stor rejäl lekplats som barnen älskade!! Aporna var också väldigt uppskattade och roliga att titta på.

Det fanns gott om toaletter, caféer och matstånd. Vi hade med egen mat och det fanns många bra ställen att slå sig ner på. Det fanns även grillplats. Vi satte och vid ”savannen” och åt, där det fanns giraffer, zebror och strutsar precis bredvid borden. Jättespännande och inga problem att sitta länge och äta vid.

Under vårt besök hade dom utställning med tema Istiden. Vi fick se sabeltandade tigrar, mammutar och andra spännande djur och skelett.

Vi kan varmt rekommendera detta Zoo om du har planer på att semestra i Danmark eller bara gör det som ett stopp längs resan genom Danmark. Vi kommer absolute att försöka komma hit igen!

Dock var det lite dumt med parkeringarna samt hur vi fick gå från bilen till entrén. Det var längs med gatan och det är inte bra när man har flera små barn med i sällskapet. Parkeringen var gratis ett litet plus!

Vi tyckte att parken passade kanon för åldern på våra barn. Och jag kan tänka mig att för lite större barn runt 10-12års åldern fungerar det minst lika bra. Vi var jättenöjda med vårt besök där! 

Av: ()

Annons
Annons
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se