Testfamilj på Karlslundsbadet
Annons
Reseberättelse:

Testfamilj på Karlslundsbadet

(Sverige, Landskrona, Karlslundsbadet)

Översikt

Bus i barnpoolen

Dottern i barnpoolen

Vi började vår resa med bussen ut till badet, även om vi bor i stan så blev även det en trevlig stund för barnen. Storasyster på snart 4 år och lillebror på 9 månader samt 2 vuxna var vi som fick äran att åka och bada.

Vi tog två kompisar och deras föräldrar med oss för att det skulle bli extra skoj och de stora barnen lånade flytvästar på badet för att kunna bada mer obehindrat och mini hade sin badring. För de minsta finns det en mindre plaskpöl som är varmare, där är dock inte så mycket plats och inte heller så mycket för dem att göra men han hade precis lika roligt i den stora bassängen. 

I stora delen finns det mycket att göra, det bubblar och skvätter samt en liten grotta/tunnel med ström. Allt är dock inte igång samtidigt så man får epjka lite när saker är igång. Man kan även bada utanför där det även finns möjlighet att sola/äta.

Vattenrutschkanorna är stora dottern favorit, speciellt den lilla. Hon tjoar och busar i den om och om igen. 

Maten går att diskutera, ja det finns mat (korv,hamburgare,pizza) men jag kan tycka att det är lite dyrt för det man får. Går att ha egen mat med sig men då får man inte sitta i caféets område och då blir det mindre plats att sitta på i badhuset. 

Annars är det helt klart att rekommendera till oss med lite äldre barn (3+), även om mini var nöjd så är där inte så mycket för honom att göra. Sen hade vi ingen anledning att sitta i varken bubbelpool eller ångbastu men det finns ju också att göra.

Av: ()

Annons
Annons
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se