Testfamilj Givskud Zoo
Annons
Reseberättelse:

Testfamilj Givskud Zoo

(Danmark, Givskud, Givskud Zoo )

Guldvaskning

Familjen hade tur att få testa parken vid vår planerade semesterresa till Danmark. 

En dag avsattes för besöket och i efterhand kan vi konstatera att detta räckte. Barnen 5 & 7 år gamla uppskattade mest lekplatserna i området. Jag tror att de hade uppskattat djuren och det övriga mer om de varit något äldre. Kanske berodde det lite på att vi hade förväntningarna att det skulle vara ungefär som Borås Djurpark och Kålmården som vi har erfarenhet av.

Besöket hade dock klara ljusglimtar. Bussresan genom parken där man på nära håll fick se djuren. Tyvärr hade barnen inte en chans att förstå vad guiden sa pga språket, men upplevelsen var det inget fel på. Vi gjorde även samma tur med vår egen bil efteråt. Det var minst lika spännande för barnen. 

Dinosaurieparken är absolut värt ett besök också. Missa inte heller möjligheten att vaska guld och få en liten belöning efteråt. I anslutning till guldvaskningen kunde man även grilla pinnbröd. Gott även om det blev lite brända kanter här å där.

 

Av: ()

Annons
Annons
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se