Pettsson och Findus på Julita Gård, testfamilj
Annons
Reseberättelse:

Pettsson och Findus på Julita Gård, testfamilj

(Sverige , Katrineholm, Julita Gård, Pettson och Findus )

En solig och varm dag i juli åkte vi, 4 barn 4-10 år och 2 föräldrar, till Julita gård för att besöka Pettson och Findus.

Fina små hus för barnen att leka i, skuggiga grönområden för picknick bredvid och ett lekområde med bl.a. En traktor att leka i/med. Ett café med enklare luncher, fika och glass finns precis i närheten.

Pettson och Findus fångade in barnen snabbt och fick de att känna sig delaktiga i alla saker som skedde, Bl.a. Matning av djuren.  Under dagen var det flera hållpunkter med olika aktiviteter.  Även en tur runt i området där barnen fick lära sig en hel del. Bl.a. Om kompostering.

Timmarna gick fort och barnen var inte alla klara med leken.  Jag som vuxen blev snabbt imponerad över Pettsons förmåga att med alla barn så de kände sig sedda och välkomna. En familjär stämning trots flera barn. 

Vi som bor i Stockholm uppskattade lugnet och att det var relativt få barn som var där. Barnen fick integrera med Pettson och Findus flera gånger och hade fina samtal tillsammans.  Fotograferingen med Pettson och Findus uppskattades mycket.  Ett litet minus är att närmsta toalett är endast för caféets gäster. Vid entrén finns toalett och på några fler ställen i parken. Det är inte långt upp till entrén, men lite omständigare blir det.   

Av: ()

Annons
Annons
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se