Testfamilj - Sagolandet Tomteland
Annons
Reseberättelse:

Testfamilj - Sagolandet Tomteland

(Sverige, Mora (Gesunda), Sagolandet - Tomteland)

Inne i restaurangdelen finns en spännande souvenirshop...

I Hälges värld kan man roa sig kungligt...

Pojke 9 år:
Jag tyckte att det var roligt att det var rocktema. Teatern Rock ’n’ troll var bra, den var spännande. Jag tyckte även att Hälgeland var roligt, och skogstomte stigen var mysig. Det var roligt att man kunde möta de olika figurerna på olika platser i parken. Andra bra saker var flotten och klätterställningarna. Det som var mindre bra var att souvenirbutiken mest sålde finsaker. Allt som allt så var det en mysig dag!

Flicka 10 år:
Teatern var bra, det var mysigt att man fick vara med i berättelsen och det var bra att det var 3 akter i teatern och att det var lång tid mellan dem så man hann gå runt i parken. Det var roligt att man kunde träffa de olika figurerna på olika platser under dagen, och att de hade tid för oss barn när vi träffade dem. Renarna var roligt att se, för det brukar inte finnas i vanliga djurparker, och klätterställningarna och hoppkudden var roliga Mysigt att vara där, även om det var mer spännande när jag var yngre Det som var mindre bra var att när man skulle gå ut när det stängde, så gick man igenom souvenirbutiken och det var så mycket folk så det var svårt att gå runt och titta på alla saker. Det kunde ha varit fler tomtelandssouvenirer.

Vuxna:
Mysig miljö och mycket att titta på med barnen, timmarna går fort förbi. Skönt att det inte är någon speciell ordning som man måste göra/titta på alla saker, utan att man kan gå runt som man vill och i den takt man vill i parken. Väldigt mysigt att figurerna går runt i parken och att de faktiskt tar sig tid att prata med barnen när de träffar dem. Roligt att de hade djur där som man kunde gå och titta på. Roligt för oss som läst Hälge genom åren att de hade en Hälgevärld där man kunde se de olika karaktärerna. Teatern var välspelad och det syntes på barnen att de tyckte att det var både roligt och spännande. Skådespelarna var duktiga att få med barnen i storyn, och att få dem att känna sig delaktiga. Barnen har haft fullt upp under dagen, de har varit nyfikna på alla delar i parken och har haft väldigt roligt. Även vi föräldrar har haft en mysig och trevlig dag.

Av: ()

Annons
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se