Test familj Skara sommarland
Annons
Reseberättelse:

Test familj Skara sommarland

(Sverige, Skara, Skara Sommarland)

Det började med att vi blev utvalda att få åka till Skara sommarland som test familj. Sagt och gjort så bestämde vi en dag och for ner. Vädret såg ut att tala emot oss när vi närmade oss Skara men det visade sig vara falskt alarm =) Vi fick ut våra biljetter utan några större problem när väl personalen förstod att vi var test familj. Vi började dagen på tivolit. Gruvbanan fick bli premiär åket. Till barnens förtjusning så åkte även pappa ;) Sedan avverkades de flesta karusellerna. En rejäl kall dusch blev det i Newton =) Efter några timmars åkande så blev det lunch på Saloonen. Med jätte goda hamburgare i magen så forsatte leken bland hoppkuddar och lek slott. Sen blev det dags för glass i stora lass. Sedan var det dags för barnens favorit...badet. Trots knappt 20 grader varmt i luften så stor trivdes barnen i de olika poolerna. Vi avslutade dagen med lite mer karusell åkning samt godis inköp.

Våra barn är 13 och 10 år gammla och var mycket nöjda med hela besöket

+

Bra urval på mat till bra pris. Fräscha toaletter. Bra karta över parken. Trevlig och kunnig personal. Mycket bra urval av glass

-

Ska man säga nåt minus så var vattnet lite kallt =)

I det stora hela så var besöket till stor belåtenhet. Vi tackar barnsemester.se för att vi fick möjligheten som test familj

 

Av: ()

Annons
Annons
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se