Vi besökte Skansen Akvariet
Annons
Reseberättelse:

Vi besökte Skansen Akvariet

(Sverige, Stockholm, Skansen Akvariet)

Apornas häftiga hem

Stor krokodil!

Hos Lemurerna

Vi var två vuxna och två barn som besökte Skansen Akvariet och det blev ett lyckat besök för hela familjen. Vår 2-åring hittade direkt en apa att leka med på andra sidan glasrutan. Hela familjen tyckte att det var intressant och roligt. Vi hade velat stanna längre men hade även bestämt oss för att hinna med resten av Skansen (lite synd att man även behöver lösa entré till Skansen för att komma in på Akvariet). Apor, Lemurer och Surikaterna var favoriter hos den yngsta medan ormar och krokodiler tilltalade 10-åringen. Det var jättehärligt att komma så nära Lemurerna och att kunna gå i deras inhägnad. Att avsluta besöket i klapphörnan var spännande för båda barnen (och de vuxna). Det är ju inte var dag man får klappa en orm och en fågelspindel! Vi hade ett jättebra besök och tyckte att akvariet var jättefint.

Av: ()

Annons
Annons
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se