Djurs-Sommerland
Annons
Reseberättelse:

Djurs-Sommerland

(Danmark, Nimtofte, Massvis)

Torsdag morgon väntade fem barn med spänning mot äventyr i Danmark med slutmål Djurs-sommarland. Båten gick 08:00 mot Fredrikshamn. En sjösjuk flickvän och fem yrväder senare var vi framme i Danmark.

Första dagen var annat planerat för få så lång tid på djurs-sommerland som möjligt. Det visade sig vara ett klokt val då Danmark bjöd på kraftigt regn dag nummer ett. Ett stop på Randers Rengskog på väg mot Grenå var uppskattat av dem alla, mysigt med djur som delvis sprang runt vilt. Efter ett par timmar där kände sig alla nöjda och glada och resan fortsatte mot hotellet i Grenå.

Efter en natt på Hotellet längtade alla till en ordentlig frukost innan Djurs-Sommarland, men hotellet visade sig vara något av en besvikelse men men så kan det bli, en stund senare var vi alla på väg in till Djurs, attraktion efter attraktion avverkades av outtröttliga glada stora och små och trots att vi var där hela dagen så hann vi inte med alla attraktioner. Men alla vara glada och nöjda puh, två vuxna var rätt trötta efter en dag med alla sina fem barn, det pratades oavbrutet om allt de upplevt och gjort.

Vädret visade sig snällt och vi slapp regnet och kunde promenera runt och njuta av helt ok väder. Mot hotellet för vila och bad för att sedan åka tråkbåten via Grenå med hemkomst lördag kväll. Allt gick bra alla vara kalasglada. Jag och min flickvän avverkade vår första gemensamma familjeresa med alla ungarna och allt gick toppen eller hrmf kanske inte den där beställningen på Jensen steakhouse, när vi trodde vi beställde en god steak så vart det en torr köttbit... lärdom denna gång kör engelska så blir det rätt för oss som är aningen svagbegåvade vad gäller danskan...

Av: ()

Annons
Annons
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se