Så mycket att se och göra på Aalborg Zoo
Annons
Reseberättelse:

Så mycket att se och göra på Aalborg Zoo

(Danmark, Aalborg, Aalborg Zoo)

Vi spenderade en underbar dag på Aalborg Zoo, en väldigt ren och välskött djurpark. Vi började zoo upplevelsen med att åka zoo tåget som går runtomkring djurparken, det gav oss en bra överblick på vart alla djur fanns och hur parken såg ut, det tog cirka 20 minuter. Efter det började vi gå runtomkring i djurparken, det var lätt att ta sig fram och det fanns små lådvagnar att låna som man kunde dra väskor eller dylikt i. Det fanns så otroligt många olika djur att titta på min son som var 3 år gammal älskade de lekande aporna och tigrarna. Han var lite rädd och ville inte gå in i det tropiska huset, vet inte om det var miljön och djuren i säg eller att det var otroligt varmt där inne. De hade vid 3 tillfällen under dagen shower för barnen, vi lyckades fånga Safari Simon och det var en trevlig och underhållande show. Det finns många matställen och även picknick bord lite här och där om man vill ta med sig egen matsäck. Hela djurparken var otroligt ren, toaletterna fräscha och djuren såg ut att må väldigt bra. Det enda varningen vi har är att det tog nästan 9 danska kronor i avgift för att vi betalade med kort på resturangen vi åt på, så har ni kontanter så sparar ni en slant. Vi rekommenderar varmt att besöka Aalborg zoo, vi hade en underbar dag där.

Av: ()

Annons
Annons
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se