Treewalker
Annons
Reseberättelse:

Treewalker

(Sverige, Löddeköpinge, Treewalker)

Vi hade turen att få  vara testfamilj på Treewalker i Löddeköpinge. Våra pojkar är 11 och 14 år gamla och tyckte att det var jättekul.

Innan man får börja klättra får man en genomgång av utrustningen och säkerheten. Därefter får man gå en gul övningsbana där personalen ser att man förstått hur allt fungerar.  Därefter är det fritt att klättra i de olika banorna. Det finns gröna banor som är 3-5 meter upp i träden, blå banor som är 4-7 meter upp och en röd bana som är 6-11 meter upp i luften.  

Jag som är mamma i familjen är väldigt höjdrädd och vågade därför inte göra mer än den gula övningsbanan som är 1,5-2,5 meter över marken. Min tanke var att jag skulle utmana mig själv och försöka mig på en grön bana men tyvärr kände jag att jag inte vågade. Personalen berättade dock att till nästa år skulle det finnas fler gula banor då de har märkt att många är höjdrädda men ändå vill testa. De nya banorna kommer att ha liknande moment som de övriga banorna men hållas på den lägre höjden.   

Min man och våra pojkar testade däremot båda de gröna banorna. Då 11-åringen tyckte att 3-5 meters höjd räckte för honom så gjorde han de gröna banorna två gånger istället för att gå vidare till blå och röd.  

14-åringen och hans pappa gav sig däremot på den röda banan som är 6-11 meter upp i träden. Denna banan är tuff och avslutas med ett fritt fall på 11 meter.  

Personalen vi mötte var kunnig och serviceminded. Vi är väldigt nöjda med vårt besök och kommer att återkomma nästa år.      

Av: ()

Annons
Annons
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se