Dunkers kulturhus
Annons
Reseberättelse:

Dunkers kulturhus

(Sverige, Helsingborg, Dunkers kulturhus)

Då barnen gillar Pettson & Findus besökte vi Dunkers Kulturhus för att titta på deras tillfälliga utställning av just detta. Det mindre barnet (5) var roat och sprang runt mellan rummen ett tag medan det större (8) tyvärr snart tröttnade och ville gå därifrån.

Utställningen är väldigt fin och välgjord, men lite bristande vad gäller saker för barnen att göra i vår mening. Båda barnen har varit på Pettsonutställningen på Kulturen i Lund och var överens om att den var bättre där gällande saker att göra, men finare här på Dunkers. Då väl utklädnad och tv-hörna inte roade längre gick vi vidare till de mer permanenta utställningarna. Värt att nämna är utställningen över Helsingborgs historia vilket såväl vi vuxna som barnen fann intressant.

Överlag ett utflyktsmål värt ett besök om utställningarna lockar. Låg entreavgift och matmöjlighet i huset.

 

 

Av: ()

Annons
Annons
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se