Annons
Reseberättelse:

En varm sommardag på Tom Tits

(Sverige, Södertälje, Tom Tits)

Vi  lämnade Stockholm ganska tidigt för att vara på plats i Södertälje vid öppningstid kl 10. Väl på plats utanför i kö roades barn och vuxna av en eldsprutande kille. Det var spännande och uppskattat. Väl inne så rusade barnen (7 och 9 år) runt mellan våningar och aktiviteter. Det var en solig och varm dag så antalet besökare var inte speciellt högt. Vi fastnade snabbt utomhus bland vatten en de karyseller som fanns. Populärast var Fritt fall och vindtunneln. Att man sedan kunde gå balansbana bland sprutande vatten gjorde inte saken bättre. Det var några aktiviteter som inte var öppna också. Det bästa inne var rutchkanan från övre plan, robotarmen man kunde åka i och såpbubblerummet. Vi upplevde att det fanns mycket roligt att titta på men att det ibland var svårt att förstå vad man skulle göra. Barnen trodde att man skulle få utföra mer experiment själva. Nu fick man mest testa på de redan utförda experimenten.

Vi hade med oss lunch denna dag och intog den utomhus vid kafeet, det var perfekt. Under tiden var det en eldsprutar-show som var spännande och cykla enhjulning på lina högt ovanför marken. Sedan blev det en glass i solen. En jätte bra dag både dför barn och vuxna, och barnen var i perfekt ålder för detta äventyr.

 

 

Av: ()

Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2023 Barnsemester.se