Testfamilj på Givskud Zoo
Annons
Reseberättelse:

Testfamilj på Givskud Zoo

(Danmark, Givskud Zoo)

Vi var en familj på 2 vuxna och 3 barn 1,4,9 år.

Vi kom när det öppnade. Det finns 3 parker. Djurpark, safaripark och dinosauriepark. Vi tog med bilen in från början. Finns 3 stora stopp inne i parken som man kan parkera och gå fritt bland djuren.

Vi var med på kamel matningen där vi fick intressant information och sen fick publikan egna morötter att mata kamelerna med, vilket barnen tyckte var jätte kul. Sen gick vi direkt över till vargarna, där det också var matningen. Djuren kommer ju så nära när det är matdax så man ser ju dom på riktigt nära håll.

Sen valde vi att åka genom safari med bilen. Att se lejon, zebror och strutsar som passerade precis framför bilrutan var så häftigt. Fanns ju mycket fler djur men dessa var precis inpå bilen. Barnen jublade när dom såg djuren så nära. Gubben var lite rädd om lacken på bilen, men det garanterade personalen att dom inte gör. Man kunde ju åka safaribuss om man inte ville ha egen bil. men vi tyckte det var den största upplevelsen just att komma djuren så nära inpå.

Vi åt på ett hamburgerkök. Helt okej om man vill ha snabbmat. Dock fick man betala extra för varje ketchuppaket man ville ha.

Sen gick vi vidare till dinosaurieparken. Där fanns det riktigt många och dom var i "verklighets" storlek. Vissa lät och rörde på sig. Detta uppsakatte min 4-åring mycket. Där fanns också saker man kunde prova på som hacka fossiler, gräva fram skelett mm som 9-åringen tyckte var kul.

Sen gjorde vi ett glass stopp med klar godkänd italiensk lösglass.

Fanns många lekparker runt om i parken som uppskattades.

Tiden bara sprang iväg och parken stängde. Vi hann med nästan allt men skulle kunnat gått där inne ett tag till. Hela familjen är jätte nöjda och är vi i Danmark fler gånger så gör vi gärna ett nytt besök.

Av: ()

Annons
Annons
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se