Liseberg
Annons
Reseberättelse:

Liseberg

(Sverige, Göteborg, Liseberg)

Göteborg och Liseberg gör en familj alltid nöjd. När man kommer in ifrån stora entrén går man i stort sätt rakt in ett fantastisk kaninland. Allt från bushållsplats till lilla berg och dalbana.

Min 5åring bara älskade att åka kaninresan, som är en lite båt som åker igenom en trädgård där den ibland dyker upp en kanin eller två. Något som även går hem är farfars bilar där man får ett bevis på att man klarat "köra" bil. Min 8årings favorit karusell är flum rider och kållorado. Detta för man vet aldrig vad som händer på vägen, vart vattnet kommer ifrån eller stupet man skall ner för.

Min favorit är jukebox då det kittlar lite lätt i magen. Gillar man fart så skall man åka Helix som går i 100km / Tim och gillar man höjder skall man åka Atmosfear som går upp 146m upp inläggen och släpper en rakt ner mot marken.

Är man ett allsång Fan så skall man åka hit på måndagar då det är "lotta på liseberg" och något som går hem för både stora och små. Har man tur så kan man få en mjuk och stor kram av någon av alla kaniner som går runder i kaninlandet, Eller varför inte kolla på deras show som spelas 2ggr / dag. Man kan även gå på dom från spökhotellet Gasten, och då gäller det att man inte blir rädd

Har man pengar ute så varför inte prova lyckan på ett av alla hjul dom har... själva vann vi både Dumle och kexchocklad. Vi själva valde att bo över i Lisebergsbyn som är ett fint ställe med både camping, stugor och vandrarhem. Frukosten är helt ok och något för alla.

Ålder: 2-100år ( man blir aldrig för gammal för att ha barnasinnet kvar )

Något negativt: kan inte komma på något

Mat: Finns gott om restauranger, både för fika eller för att äta en stor rätt. Rekommenderar café Tube där dom har riktigt bra mat och variation. Vill man ha med egen Mats k går det också bra då det finns utsatt var man kan sitta. Liseberg får 5 av 5 stjärnor av oss alla..

Av: ()

Annons
Annons
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se