Halmstad äventyrsland
Annons
Reseberättelse:

Halmstad äventyrsland

(Sverige, Halmstad, Halmstad äventyrsland)

Vi blev utvalda som Barnsemester.se testfamilj och hade en heldag på Halmstads äventyrsland. Det var jag och mina barn,6 och 9 år gamla. Vi är nöjda med allt där. Bad varvades med karusellåk,mat och glasspauser. Vi upplevde att där var ordning och reda,rent och snyggt. 

Dottern 6 år,tyckte de små radiobilarna var roligast och sonen 9 år tyckte "klon" var bäst. Vattenlandet var lika populärt hos båda barnen. Jag som förälder hade bra uppsikt över attraktionerna och badlandet hade solstolar utmed alla attraktioner och en stor läktare där man kunde sitta med bra uppsikt. Vi hyrde en skrinda så vi slapp bära väskorna och den var lätt att dra med sig runt hela området. 

Jag tycker mina barn var i bra ålder och fick ut mycket av besöket och vi besöker gärna det igen nästa sommar. 

Av: ()

Annons
Annons
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se