Arena Skövde testfamilj
Annons
Reseberättelse:

Arena Skövde testfamilj

(Sverige , Skövde, Arena Skövde )

Skövde Arena

Entre

Smidigt armband

Vi planerade att åka till Skövde och bo för att sen ta dagatur över till Skara. När vi anmälde oss till barnsemester.se tog vi Skövde arena som önskemål att besöka. 

Det är ett trevligt badhus med motionssim, barnbassäng, äventyrs bad både för små, stora barn och vuxna. Det är lagom stort och var ett perfekt besök på en blåsig och kall dag. 

Fyra olika stora vattenrutschkanor (olika åldersgränser)vid sidan om och 4 små vattenrutchkanor vid äventyrs badet, man kan även simma ut i en virvel om man vill.

Smidigast va nog systemet med "nycklar". När man kom och löste biljett fick man var sitt armband. De vuxna (över 18) kan sen använda armbandet att handla i badfiket för mot betalning när man sem lämnar badet. (Barnens band kan man ladda med pengar innan.)Du låser även skåpen med detta armband. 

Fotoförbud inne i badet så inga kort därifrån tyvärr.

Av: ()

Annons
Annons
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se