Testfamilj på Djurs Sommerland
Annons
Reseberättelse:

Testfamilj på Djurs Sommerland

(Danmark, Nimtofte, Djurs Sommerland)

Här åker två i familjen Colorado river

Tjejerna åker Mini Buffalo bumper cars

Här åker tre i familjen Piratfisken

Vi är en familj med tre barn åldrarna 11, 8 och 3 år och nu i juli åkte vi till Djurs Sommarland som ligger i Nimtofte i Danmark. 

 

Det bästa med Djurs Sommarland är att det finns många olika åkattraktioner, både lugna och lite mer läskiga, för ALLA åldrar. Personalen var jätte trevliga och hade barnen i fokus så dom kände sig extra viktiga. 

När vi var i parken var det strålande sol och vi försökte hinna med allt i parken till och med vattenlandet. Det är näst intill omöjligt att hinna med allt på en dag och det är nog det enda negativa med parken.

  

En sak som var bra när vi kom till Djurs Sommarland, var att de har längdgränser som är väldigt generösa. Dom flesta åkattraktionerna var från 90cm så det fanns gott om alternativ, och min dotter på 8 år som alltid brukar vara för kort för att kunna åka sånt som hon gillar (berg & dal banor ) vart överlycklig. Hennes favorit var helt klart Juvelen "den gick jättefort mamma" Får jag åka igen " var hennes kommentar efteråt . En annan Favorit var Buffalo Bumpers cars som är en sorts radiobilar fast med tjurar. Det fanns två av den ,en som var för alla över 100cm och en för barn 90-130 cm (mini buffalo bumpers cars ) hette den . Min son på 11 hans favorit var Rio Grande Raftting som var en flotte man åkte i ,den var från 90cm ( i vuxet sällskap) man blev lite blöt i den då det sprutade vatten på en. Minstingen på 3 år tyckte rodeotyrene var bäst  "den är läskig men rolig mamma" var hennes kommentar om den. 

 

Vattenlandet var roligt tyckte barnen men kallt vatten 18grader endast i poolena Ganska litet men ett STORT plus är att dom har flytvästar i olika storlekar till barnen att låna när dom badar.  Barnen höll sig mest på Hawaii som det hette. 

 

Förutom karuseller och vattenland, finns även lekparker, studsmattor och klätternät /torn. Det finns ett tåg(Djurs Expressen) som går genom parken som tar ca 15 min , trampcyklar ,trampbåtar och minigolf finns med. Det fanns gott om toaletter som var mycket fräscha. Vi åt där på parken och jag tycker att maten och priserna var helt ok. 

 

Något som är ett STORT plus  är att alla attraktioner ingår i entré biljetten ,så du behöver inte köpa extra åkband och sånt som man annars är van vid i sverige. 

 

Vi tycker alla att Djurs sommerland är ett kanonställe och kommer defenitivt åka hit igen . Vi kan varmt rekommendera det till andra familjer som inte vet vart dom ska åka  under sin semester. 

 

 

Av: ()

Annons
Annons
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se