Annons
Reseberättelse:

Heldag för alla med djur, bad, lek, fart och bonnasväng!

(Sverige, Karlskrona, Lyckeby, Barnens gård)

Massor av kul!

Klätterexperten

 

Vi hade en heldag på Barnens gård med vår 5-åring och 2-åring. Vi hade tittat på lite klipp på Youtube innan från gården så 5-åringen var väldigt uppspelt och extra fnissig över det faktum att de skulle finnas kiss och bajs att kasta i pottor (5-års humor...).

När vi kom dit var kön ganska lång, men det kändes inte som något problem och effektiviserades av att personal gick runt med entréband som barn och föräldrar fick på sig och på så vis flöt allt på.

Man kunde välja att köpa all inklusive-entre, då ingick även mat och dryck under dagen och det var det många som köpte.

På hela området fanns många ställen att slå sig ner på och äta sin medhavda mat och dryck. Det fanns även möjlighet att grilla medhavd mat. Vi upplevde att det var Rent och snyggt vid matställena!

Extra plus för kaffet! När man köpt en kopp kaffe var det fri påfyllning hela dagen. Sådant uppskattas av en trött, kaffedrickande småbarnsmorsa!

Barnen älskade alla attraktionerna, det fanns verkligen något för både den minsta och den äldsta. Vi föräldrar tyckte också det var roligt att kunna vara med barnen på de olika sakerna, det är verkligen ett ”nöjesfält” för hela familjen.

Badlandet var fräscht och vattnet var varmt. Badvakterna som gick runt och kollade läget bland badgästerna var unga men mycket trevliga och duktiga!

Vi avslutade givetvis med en klassisk bonnasväng, en kul åktur för stora och små J

Vi kommer absolut åka tillbaka till Barnens gård som känns seriös och trevlig!

Av: ()

Annons
Populära erbjudanden
Upp till 300:- rabatt per person på Happydays.nu
Fri entré för ett barn per familj på Djurs Sommerland
Gå 2, betala för 1 på leklandet Kaatach
Fler erbjudanden
Annons
Populära familjenöjen
Borås Djurpark
Västergötland
Junibacken
Stockholm
Sörsjöns Äventyrspark
Östergötland
Fler tips
Annons
Annons
Annons
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

© Copyright 2003 - 2021 Barnsemester.se