Familjeutflykt till Borås djurpark
Annons
Reseberättelse:

Familjeutflykt till Borås djurpark

(Sverige, Borås, Borås djurpark)

Mäktigt lejon

Noshörningar

Fin giraff

Borås djurpark är en härlig upplevelse som passar både barn och vuxna. Massor av olika djur att se i mycket fin natur. Parken är stor och djurens inhängnader är utspridda över hela parken så även om det är mycket folk där så känner man inte av det. 

I parken finns flera lekplatser som barnen uppskattade mycket, speciellt den som ligger vid "Simbaland". 

Det var perfekt att äta lunch inne i parken, bra priser och god mat. Vill man hellre ha med egen mat så fanns det många ställen man kunde slå sig ner och äta den på. 

Det enda negativa som vår familj reagerade på är att det finns flera saker inne på området som kostar pengar utöver inträdet. Det finns ett tåg man kan åka för 50kr/pers och kolla på djuren. Det finns även traktorer och grävmaskiner som barnen kan köra men som man får betala extra för. Detta borde självklart ingå i entrébiljetten! 

Av: ()

Annons
Annons
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se