Testfamilj 2017
Annons
Reseberättelse:

Testfamilj 2017

(Sverige, Stockholm, Tekniska museet)

Hinderbana med olika svårighetsgrader

Hjälp Stockholm att få energi

Bumblebee

Jag och min 14 åriga son besökte Tekniska museet en varm söndag i juli, trots vädret var det mycket besökare. Vi tog buss 69 från centralen, det tog ungefär en kvart och bussen stannade nästan precis utanför. De håller på att bygga en mattepark i trädgården så det var en del byggnadsställningar utanför.

De har en jättestor hangjord modelljärnväg som byggdes av 2 privatpersoner under 7 års tid, med början 1948. 2 gånger per dag har de en visning där de berättar historien om modelljärnvägen.

De hade vanliga utställningsobjekt med med en kort beskrivning av sakerna också hade de utställningar där man fick prova på. I Mega Mind fick man t ex rita med ögonen, gå genom en beckmörk tunnel och för de mindre barnen fanns det lyftkranar och klossar så de kunde bygga sin egen stad. Mycket av sakerna i Mega Mind hade touchscreen som inte alltid fungerade som de skulle.

De hade en avdelning med Winter games där man fick testa olika vintersporter t ex bob och skidskytte. Tyvärr var det inte alla grenar som fungerade här heller.

Favoritdelen av museet var där an kunde testa sin reaktion, balans och styrka.

Minus var alla saker som inte fungerade. Tiden flög iväg och på det stora hela var det roligt. Passar nog bäst för barn i låg och mellanstadiet.

Av: ()

Annons
Annons
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se