Testfamilj på Halmstads äventyrsland
Annons
Reseberättelse:

Testfamilj på Halmstads äventyrsland

(Sverige, Halmstad, Halmstads Äventyrsland)

Halmstads äventyrsland

Vi var som testfamilj på Halmstads äventyrsland, och för oss på barn på 2 och 9 år så var det inte som förväntat, det var få attraktioner, passade mest 2åringen med småkaruseller med tåg och bilar som körde på banor, men för 9 åringen så var det endast 2 attraktioner som passade. Gick vidare till "vattenlandet" men på deras hemsida stod de att de skulle vara runt 23 grader i vattnet men de var de absolut inte, det var under 20 grader, så blev inte mycket bad mer än doppa fötterna. Annars jättefin park med mycket utrymme och med barnpool, pool med rutschkanor för olika åldrar och en pool med lite blandat i. Så om vattnet varit varmare så hade vattenlandet varit kanon. Sen var det även piratland och dinosaurieland som var bra också. Men nog inget vi åker till igen.

Av: ()

Annons
Annons
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se