Grönalund - tre generationer...
Annons
Reseberättelse:

Grönalund - tre generationer...

(Sverige, Stockholm, Gröna lund)

Första för dagen - killar i magen

JetLine - klassiker som fortfarande funkar

Kvastenpremiär för barnbarnet

Hela famijen fick möjligheten att aggera testfamilj på Grönan idag - farfar, tre barn och ett barnabarn, en samling på pesoner i olika åldrar, 6, 13, 17, 27 och 51.
Självklart börjar vi i den unga delen och det var bra att vi var på plats skapligt tidigt, besöksantalet steg under hela dagen. Nu hann vi med några barnkaruseller innan anstormningen kom igång.
Lilla fritt fall, tekopparna och de flygande elefanterna föll minstigen på läppen, men även på andra sidan hittade hon ett par nya favoriter, svänggungorna och kvasten.

Tonåringarna och gammelgubben testade Ikaros och hade säkert åkt den flera gånger om inte köerna hade byggts på så som de gjorde framåt kvällen. Två andra favoriter för oss var Insane och JetLine.
 

Det är väl variationerna i utudet av åkattraktioner som gör att det ändå funkar, för en tålmodig familj att orka ett annars ganska trångt och stökigt nöjesfält som Grönan.

 

Samlat betyg: 6 för de störreoch 8 för minstingen :)

 

 

Av: ()

Annons
Annons
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se