En heldag på Boda Borg, Karlskoga
Annons
Reseberättelse:

En heldag på Boda Borg, Karlskoga

(Sverige, Karlskoga, Boda Borg)

En mulen fredag åkte hela familjen till Karlskoga och Boda Borg. Vi var glada att vi blivit utvalda som testfamilj.

Vi ringde och bokade plats samma morgon.

Trots en hel del folk kändes Boda Borg lugnt. Vi kunde göra om uppdragen flera gånger utan att behöva vänta eller ge upp. Endast någon enstaka gång stod vi i kö, max 5 min.

Uppdragen har varierade svårigheter. En del quests är lite svårare och det tar tid att klura ut vad man ska göra. Andra uppdrag är mera fysiska. Tiden är begränsad. Att uppdragen har olika teman, klurigheter och svårigheter gör att man kan variera sig under dagen.

Det finns även en restaurang som serverar tacobuffé. Toppengott tyckte våra tjejer. Vill man hellre ha med egen matsäck finns det plats även för det. Vid incheckningen finns sittplatser och dricka, slash, godis m.m. att köpa om man vill fylla på med lite mera energi eller bara sitta ner och vila.

Personalen var trevlig och hjälpsam!

Vi hann med att prova alla uppdragen även om vi inte lyckades med allt. En del uppdrag var för kluriga medan något uppdrag krävde mer styrka än vad vi hade. Men vi lyckades ändå få ihop nio stämplar och det är vi supernöjda med.

Vad var roligast? Svårt att säga men vi gillade att göra sakerna tillsammans snabbare och snabbare. Alla bidrog med något. Vi började med Farmen och lyckades direkt. Att leta (klättra) efter flygplanets svarta låda var skoj! Bäst var nog ända Flykten tyckte tjejerna.

Vid Biografen fanns "varningsskylt" men vi, hela familjen gick in ändå. Yngsta tjejen på 11 år tyckte den var skrämmande och gick ut. Vi andra fortsatte.

Hela familjen var nöjda med dagen. Rolig aktivitet att göra tillsammans. Våra tjejer på 11 och 14 år tyckte det var roligt och var engagerade hela dagen.

Vi rekommenderar verkligen Boda Borg i Karlskoga och tackar för en trevlig dag!

/Familjen Sohl

Av: ()

Annons
Annons
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se