Annons
Reseberättelse:

En dag på Sunne Sommarland

(Sverige, Sunne, Sunne Sommarland)

Vi besökte Sunne Sommarland som är ett badland, vattenlandskap. Vår 8-åriga son såg fram emot detta jättemycket genom att ha kollat på deras hemsida. Vi va där en söndag i slutet på juli. Det var ganska mycket folk, men det märkte man mest av vid insläpp. Tack vare det stora ytorna i parken märkte man inte av att det var mycket folk. Inne i parken kunde man välja att slå sig ner på gräsmattan eller hyra en solstol. Värdeskåp kunde fixas mot en avgift. Parken hade något för de flesta. Finns en liten del för de yngre barnen. Mest valuta för pengarna får du om du är minst 120 cm lång, då kan du göra allt i parken. Vi testade allt och favoriten var den lila rutshkanan där man åker i en stor ring där man kan vara 1-5 st i samtidigt. Hinderbanan ute på fryken var också skoj, men jobbig :-) När vi kände att vi var lite frusna så tänkte vi gå till de varma källorna för att värma oss lite, finns bastu också. Dock så blev vi rätt besvikna, väldigt smutsigt vatten i bubbelpolerna och inte alls varmt, och proppfullt med folk... så där vände vi rätt fort. Vi åkte och åkte, och vilken motion man fick, i alla trappor till ruschkanorna... haha, man blev helt slut. Men kul hade vi.

När det gäller maten, så åt vi hamburgare som fanns att köpa, fanns även någon slags buffe i restaurangen om man hellre vill ha det. Tror att det var ok att ha med egen mat att picknicka på.

Och vet ni vad, behöver ni ladda eran telefon, så har de en laddningsstation till både iphone och android telefoner!

Ett toppen ställe för hela familjen och lagom stort. Ett minus, är den dyra entren. För en barnfamilj blir det rätt dyrt.

Ett ställe värt att testa!

Av: ()

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.


© Copyright 2003 - 2021 Barnsemester.se