Ren, fräsch och mysig djurpark
Annons
Reseberättelse:

Ren, fräsch och mysig djurpark

(Sverige , Ystad, Ystad djurpark )

Fina Zebror

En ren, fräsch och mysig djurpark. Det fanns många djur att titta på och även några att klappa. Lemur och Bisonoxe tyckte sonen på 3,5år var bäst medan mamman tyckte nog kamelerna var häftigast. Ponnyridning, flera lekplatser och badet var roliga och uppskattade inslag i parken! Efter en varm dag var det gott att svalka sig med en glass i skuggan. Vi hade gärna önskat något mer ställe att köpa glass på då det blev ganska långa köer. Matpriserna var ganska höga så vi var glada att vi hade picknickkorg med oss, vilket också var ett mysigt inslag. I vårt sällskap var åldersspannet på våra fyra barn 1år-10år. Alla uppskattade besöket på olika sätt men alla var mycket nöjda. Även vi vuxna var mycket nöjda och vi kommer absolut rekommendera Ystad djurpark!

Av: ()

Annons
Annons
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se