Sörjöns äventyrspark
Annons
Reseberättelse:

Sörjöns äventyrspark

(Sverige , Sörjön nära Norrköping , Sörjöns äventyrspark )

Vi fick äran att besöka sörjöns äventyrspark som testfamilj. De har 18 banor som ligger från 2 meter och upp till 20 meter bland träden.

Man fick börja med att en av instruktörerna gick genom säkerheten med alla, den var noggran och väldigt bra. Sen fick alla prova en prova på bana innan man släpptes upp på alla andra banorna. När man gått den banan klart då började tiden ticka på, då man fick klättra i 2h 30min. Tiden räckte verkligen till att göra allt :)

Våra barn som är 7 år 12 år 16 år och 17 år hade alla super roligt. Det fanns banor för dem alla. För dem minsta barnen måste en vuxen gå med hela tiden. Vi tyckte även att vissa banor som vår 7 åring gick på var det bra att vara 2 st en som gick före och tog emot honom och en som gick efter om han fastnade på en bana. Instruktörerna gick hela tiden runt bland banorna för att titta så alla gjorde allt säkert och hjälpte till om någon fastande någonstans. Vi var så nöjda med servicen vi fick. 

Vi rekommenderar verkligen denna äventyrspark till andra. Man ska dock inte vara höjdrädd för man kommer snabbt upp på lite högre höjder. 

Barnen uppskattade verkligen linbanan som gick över hela sjön som denna anläggning  låg vid. Rekommenderas att åka linbanan det så vackert natur man fick se samtidigt om man vågade titta :) 

Tack för denna gång vi kommer tillbaka. 

Från familjen Matthäi 

Av: ()

Annons
Annons
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se