Testfamilj Laserdome Kristianstad auusti 2017
Annons
Reseberättelse:

Testfamilj Laserdome Kristianstad auusti 2017

(Sverige, Kristianstad, Laserdome Kristianstad)

 

Vi var en taggad familj som en fredagseftermiddag besökte laserdome i Kristianstad. Stefan tog emot oss och hade innan vårt besök sett till att vi hade en mamma med 3 tonårsdöttrar att möta. Vilket var väldigt bra för 4 hade kännts för lite att vara. Jag rekomenderar 8 eller flera. Är man som vi var 4 eller färre kan man ringa till dem och då kan man paras ihop med andra.Det kan vara bra att då vara lite flexibel vad gäller tid och ev. dag.

 

Vi fick tydliga instruktioner och tog på oss västar innan start. 

 

 

 

 

 

Vi spelade 3*20 minuter och det gick super snabbt. Vi rekomenderar att spela 3 *20 minuter för efter de första 20 minuterna är man på gång och nöjer sig inte med bara ett spel till. :)

Det var spännande, svettigt och framförallt super kul. Barnen 9 och 11 år uppskattade det lika mycket som de vuxna.  Ska man göra något efteråt kan det vara bra att ha ombyte med sig för man blir väldigt svettig.

Det enda minuset var att vår dotter på 9 år tyckte det var lite läskigt inne i den mörka 

laserdomelokalen. Men vi höll ihop och då var det ingen fara.

 

Vi rekomenderar verkligen denna aktivetet!! Den passar både vuxna och barn från ca 6 års ålder.

Av: ()

Annons
Annons
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se