Annons
Reseberättelse:

Barnens gård

(Sverige, Karlskrona, Barnens gård)

Familjedag

Hopp och lek

Matar getter

Bad

Igår var vi å Barnens gård i Karlskrona.

Vi åkte alla 4 i vår familj och fick med oss vänner som bestod av 5 barn och 3 vuxna. Strax efter klockan 10 gick vi in och det gick smidigt, det ändes direkt som vi hade valt en bra dag. Himmeln var blå med lätta moln och det var få bilar på parkeringen. 

Väl inne gick vi och la våra filtar och kylväskor vid badlandet för att sedan inspektera området. Barnen sprang direkt till djuren och studsmattorna. Under tiden vi var vid djurdelen började atningen för djuren, vilket många av barnen uppskattade. 

Efter detta gick vi alla och hoppade och klättrade, det kändes skönt att få röra oss i utemiljö. Några körde elbilarna medan andra provade drängakampen osv. Det är lite svårt att vara alla 12 på samma plats samtidigt ;) När vi kom till badlandet åt vi några medhavda pannkakor, för att sedan länga fullt fokus på badlandet. Efter några timmar hade även alla vuxna badat och provat de olika aktiviteterna, det fanns något för oss alla vi är mellan 4-47 år gamla. 

Vid 14-tiden tog 4 av vännerna sig mot restaurangen för att äta, de hade köpt all.inclusivebiljett där det ingår lunch med dryck, kaffe och saft hela dagen och en glass. Det ansåg att det var väldigt smidigt. Själv tog vi engångsgrillen till grillplasten som finns i området för att värma korven vi tagit md oss. I början tyckte jag att djurlukten fick mig osäker på att äta i området, men sedan glömde jag bort det och ingen annan reagerade...16,30 var det sags för sandmålning och 17 åkte några med hölasset till kossorna ute på ängen. Vi avslutade sedan i badområdet och sista ungen i vårt sällskap var uppe ur bassängen 18,45, en kvart innan stängning.  

Av: ()

Annons
Populära erbjudanden
100 kr rabatt/bokning av minst 3 personer på 2,5 h klättring
15% rabatt på entrén på Orsa Rovdjurspark
10% rabatt för hela familjen på Breakout Sweden
Fler erbjudanden
Annons
Populära familjenöjen
Nordens Ark
Bohuslän
Idre Fjäll
Dalarna
Barnens Gård
Blekinge
Fler tips
Annons
Annons
Annons
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

© Copyright 2003 - 2021 Barnsemester.se