Annons
Reseberättelse:

Barnens gård 2017

(Sverige, Karlskrona, Barnens gård)

Vi besökte barnens gård i Karlskrona vecka 32 2017. Det var en väldigt varm dag så det var mycket folk. När man kommer fram finns gott om parkeringsplatser. Vid entrén kommer personal ut och förbereder alla med band. Det var smidigt och gick fortare när vi väl kom till kassan. Kön tog inte så lång tid även om det var mycket folk redan vid öppningstiden. De två stora barnen 7 och 9 år ville börja med badlandet och 3åribgen ville helst köra elbilarna. Vi delade på oss. Det fanns ett väldigt litet omklädningsrum som är byggt som typ lustiga huset, ganska jobbigt när man ska byta om i ett lutande plan. Det finns några få skåp att låsa in saker i, med eget hänglås. Det gick att hyra ett lås i kiosken. Vattnet var lagom i temperatur. Man tar en badring och åker i rutchbanorna. Till en början fick vi ringar lätt men det blev senare längre och längre kö till att få en ring vilket man var tvungen att ha för att kunna åka de två stora vattenrutschkanorna. Barnen tyckte de var jättekul att åka i dessa rutschkanor. Det finns även en mindre pool där man kunde leka utan ringar och mindre rutschkanor för mindre barn utan badringar. Det var badvakter vid alla pooler som verkade engagerade i sitt jobb. Vid poolområdet fanns bra med toaletter dom kändes fräscha. I billandet var det lite folk först men blev snabbt lång kö. Det kanske kunde vart någon bil till. Men när barnen väl körde var de superkul. Längre in finns djur man kan gå in till och klappa det fanns små hus där djuren kunde få vara ifred om de ville. Här var det lite färre toaletter. En hoppborg av luft som passade alla och en luftkudde för lite äldre barn. En stor hinderbana för störrebarn kanske 7år och äldre. Men allt var ganska högt upp med en hård luftkudde under som fallskydd. Priserna på mat var inga överpriser. Man kunde även ta med egen mat och även grillplatser fanns. Barnen var nöjda men vi vuxna tyckte de var på tok för mycket folk och kö särskilt till badringarna. Denna park passar nog bäst upp till 9-10 år. 

Av: ()

Annons
Populära erbjudanden
10% rabatt på entrén på Borås Djurpark
Fri entré för familjens barn på Eslövs Leksaksmuseum
100 kr rabatt/bokning av minst 3 personer på 2,5 h klättring
Fler erbjudanden
Annons
Populära familjenöjen
Givskud Zoo
Danmark
Fårup Sommerland
Danmark
Det Oceanarium
Danmark
Fler tips
Annons
Annons
Annons
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

© Copyright 2003 - 2021 Barnsemester.se