Nostalgitripp till Åbergs Museum 2017-07-27
Annons
Reseberättelse:

Nostalgitripp till Åbergs Museum 2017-07-27

(Sverige, Bålsta/Stockholm, Åbergs Museum)

Åbergs Museum 170727

Mamma Mu

Korpfotboll

Blåvita varor

Vi var två vuxna och tre barn i åldrarna 3, 9 och 11år som begav oss till Bålsta för att utnyttja testpilotbiljetterna till Åbergs Museum vi fått av barnsemester.se.
Det var lätt att hitta dit med resebeskrivningen på deras hemsida och det första vi möttes av var Mamma Mu utanför museumet.
Sedan började en magik tidsresa för fadern som är född på 60-talet. För barnen var dock de flesta seriefigurerna och rollerna från filmerna helt okända men däremot uppskattades djungelkojan mycket.
Tyvärr tror jag det museumet uppskattas mest av oss vuxna som växte upp under denna denna fantastisk tid med serietidningar, Trazan o Banarne samt att Sällskapsresanfilmerna.
Jag skulle nog kalla detta för ett museum för "vuxna" barn som kan relatera till 70+80-talet.

Av: ()

Annons
Annons
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se