Yoump
Annons
Reseberättelse:

Yoump

(Sverige, Degerfors, Yoump Örebro)

Hoppa i skumgummibadet var jätte kul

Denna luftgrej var också kul

Balansgång var svårt

Vi fick äran att testa på yoump då vi aldrig varit där var detta Jätte spännande. Låter mina barn då berätta Elise 10 år: Jag tycker det var kul men det vart för kort stund med bara en timme. Saknade klättervägg annars ger jag det 9.5 av 10 poäng. Milian 8 år: jag håller med min syster,jag ger 9 av 10 poäng. Levi 4 år: Jag tycker allt var roligt men det gick så fort men dom får 9 av 10 poäng. Jag håller med att 1 timme är på tok för kort tid. Priserna är väldigt dyra tyvärr så har man många barn och ska hoppa ex.2 timmar blir det väldigt dyrt. Sen tycker jag det var dåligt att man inte fick ta med sig egen fika/mat vilket gör att de blir ännu dyrare då barnen och man själv fort blir törstiga. Dryck låg på ca 30:- Annars var det riktigt kul även för oss vuxna. Passar de flesta i olika åldrar.

Av: ()

Annons
Annons
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se