Yoump Helsingborg, en rolig och fräsch trampolinpark
Annons
Reseberättelse:

Yoump Helsingborg, en rolig och fräsch trampolinpark

(Sverige, Helsingborg, Yoump)

Vi fick i uppdrag att testa och recensera Yoump, en trampolinpark i Helsingborg.

Ett intressant uppdrag med tanke på att vi har provat på både Jump och Bounce i Malmö ett antal gånger.

Vi är en familij med 1 vuxen och 2 pojkar på 8 och 10 år.

Vi bokade en tid via e-post bara ett par timmar i förväg, vi fick ett snabbt och hjälpsamt svar om att vi var välkomna, så redan här hade vi ett positivt intryck om vad som väntade oss.

Parken ligger inte så centralt i Helsingborg, utan ligger i närheten av Väla köpcentrum som i sin tur har bra bussförbindelser med centrala Helsingborg. Vi kom dock i bil från Malmö och det var enkelt att hitta och det fanns gott om parkering.

Väl där inne fick vi ännu ett trevligt bemötande av en fantastisk trevlig och hjälpsam personal.

Jag hade som vanligt glömt att ta med ett hänglås som i stort sett alla dessa trampolinparker kräver om du vill låsa in dina ägodelar. Men det går att köpa på plats för små 99:-

Det var separata omklädningsrum som innehåller toaletter och duschar.

Det finns också en mindre kiosk med bra sortiment och många sittplatser med bra uppsyn över trampolinerna om du inte själv vill eller kan delta medans dina barn hoppar.

Utbudet av trampoliner är bra och det finns nåt som tilltalar de flesta och det fanns gott om personal ute bland trampolinerna och de var väldigt hjälpsamma om nån ville lära sig nåt trick eller hopp.

1 timme gick fort men då var vi alla också rejält trötta, det går att boka längre stunder om man vill men då skall man nog vara ganska erfaren och veta vad man gör eftersom skadarisken ökar med tröttheten.

På frågan vad pojkarna gillade mest så svarade den minste "Allt", men det kan jag nog förstå när han hittade 2 jämnåriga kompisar och de sprang runt och gjorde "Allt". Den äldste fick hjälp med att slå framåtvolter så han landade på fötterna igen och när han hade lyckats sätta ett par såna så var det utan tvekan dagens höjdpunkt.

Vi kommer definitivt åka hit igen.

Av: ()

Annons
Annons
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se