Annons
Reseberättelse:

Orsa Rovdjurspark

(Sverige, Orsa, Orsa Rovdjurspark)

Vi besökte denna fina park en supervarm dag i juli med 3 barn i åldrarna 2, 6 och 8 år. En ren och fin anläggning med stora ytor för djuren i en brant bergssluttning.

Denna dag var djuren ganska tagna av värmen och visade sig men inte så mycket. Våra äldre barn uppskattade besöket bäst då aktiviteterna var mer anpassade till tidig skolålder än för små barn.

Rolig hinderbana och lekplats med inspiration av hur björnen lever och tar sig fram. Det var väldigt uppskattat av barnen och även oss vuxna att se när björnarna matades.

Bra placering av kiosk och lunchställen då det är ganska jobbiga stigningar om man tar sig fram till fots. För den som inte orkade gå upp för sluttningen fanns en ”björntaxi” med hållplatser runt om som man kunde hoppa på. All personal var så trevlig och serviceinriktad!

Vi är nöjda med vårt besök och kommer troligen besöka anläggningen igen.

Av: ()

Annons
Populära erbjudanden
10% rabatt på entrén på Borås Djurpark
Gratis Fun Slush till barnen!
Gå 2, betala för 1 på leklandet Kaatach
Fler erbjudanden
Annons
Populära familjenöjen
Skistar Sälen
Dalarna
Kneippbyn Resort Visby
Gotland
Fjätervålen
Dalarna
Fler tips
Annons
Annons
Annons
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

© Copyright 2003 - 2021 Barnsemester.se