Annons
Reseberättelse:

Klättring i träd

(Sverige, Löddeköpinge, Treewalker)

från blå bana

När vi först gick ditt fick vi anmäla oss och skriva på ett formulär med regler. Sedan fick vi en instruktion om hur man tog på utrustningen och hur viktigt det var att lyssna noga och göra som dom säger. Och man fick först en genomgång på hur man gjorde den gula banan innan man fick gå till dom andra banerna på egen hand. Förutom de gula lättaste banerna, finns det två gröna, två blåa och en röd höghöjdsbana. Vi tycker att det är bäst att genomföra dem i svårighetsordning. 

 

Man hann testa dom olika banerna flera gånger. Och där var massa olika hinder,  zip-lines och frit fall. Och där var olika svårhetsgrader där också. 

 

Min dotter och min man provade till sist den blåa banan som var 9-11 meter hög. Och min dotter var lite rädd för det näst sista hindret. Men då kom en av guiderna fram till hon, och gav henne tips på hur hon skulle göra och peppade henne. 

 

Vi hade verkligen roligt och det var en härlig upplevelse. Och man använde många muskler. Mycket trevlig personal. Vi skulle vilja besöka det igen! verkligen ett ställe att rekomendera!

 

Fam. Larsen Svedala :-)

Av: ()

Annons
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2023 Barnsemester.se