Astrid Lindgrens Värld - En riktig sagovärld
Annons
Reseberättelse:

Astrid Lindgrens Värld - En riktig sagovärld

(Sverige, Vimmerby, Astrid Lindgrens Värld)

Pippi

Poliserna var bäst!

Karlsson på taket även han en favorit!

Nils karlsson pyssling teater!

Vi åkte mitt i högsäsongen och när vi kom dit så är det lång kö och parkeringen till stor del överfull. När vi väl kommit in går vi runt och tittar i parken och undersöker alla ställen som fanns. Vi tittade på teatrar och hade en helt underbar dag.

Vi var två vuxna och tre barn i åldrarna 3,6,8 år.

Vi började med allsången med fröken prysselius och poliserna från pippi var med och höll i den och barnen älskade dem! Sånger barnen kunde och poliserna som gick omkring bland åskådarna! Vi försökte hinna med att titta på så många teatrar som vi kunde. Att få se scener i verkligheten mot det man tittat på tv tyckte vi alla var kul.

På varje föreställning vi var på så var det fullt med folk vissa gånger fick vi stå och ville man ha en sittplats var man tvungen att vara på plats minst 20 minuter innan för att ta en plats. Skådespelarna är riktigt bra!

Barnen tyckte det var jätte kul att se de olika sagofigurerna i verkligheten.

Vi lekte i alla lekparker och provade det mesta som går. Barnen var glada hela dagen och tyckte det var jätte kul. En dag försvinner så fort så för att få ut det mesta och kunna stanna och prata och ge sin favoritskådespelare en kram så behöver man 2 dagar i parken.

Vi återkommer gärna hit!

Av: ()

Annons
Annons
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se