Testfamiljsuppdrag på Borås djurpark
Annons
Reseberättelse:

Testfamiljsuppdrag på Borås djurpark

(Sverige , Borås , Borås djurpark)

Hästar på Borås djurpark

Borås djurpark

Geter på Borås djurpark.

Vi besökte Borås djurpark 2018-07-26. En riktigt varm dag!

2 föräldrar och 4 barn; 5 år, 2 år samt tvillingar på 1 år. Vi hade 1 dubbelbarnvagn och 1 enkelbarnvagn med oss. Många branta backar. Upp och ner och upp och ner...Ett första tips ta med bekväma skor! Det hade vi. 5-åringen gick själv. 2-åringen gick en del av långpromenaden själv. Det blev riktigt tungt i värmen att köra barnvagnarna ( särskilt dubbelbarnvagnen ). 

Borås djurpark är en mycket fin djurpark. Stora ytor att röra sig på. Djuren är välskötta. 

Stora lekplatser som uppskattas av barnen. 

Ett plus är att det även ingår en show med Simba. Sång och rörelser som barnen uppskattade. 

Ett minus är att det tyvärr är dåligt skyltat. Kartan hjälper inte heller eftersom det tex bara står lejon och lejonet är i rovdjurshuset som inte finns med på kartan. Var beredd på långa omvägar. Tveka inte att fråga den mycket trevliga personalen om du inte hittar till några av djuren. 

 

Av: ()

Annons
Annons
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se