Borås djurpark
Annons
Reseberättelse:

Borås djurpark

(Sverige, Borås, Borås djurpark)

Vi fick äran att vara testfamilj i Borås djurpark. Vi som åkte dit va två vuxna och tre barn på 11, 9 och 2 år. Vi åkte dit och va på plats kl 10. Där fanns gott om parkering mot avgift. Där fanns ingen kö när vi kom dit och det gick bra att hyra skrinda.

När vi kom in fanns där namnband precis innan för entrén som man enkelt fyller i namn o telefonnummer. Sedan kunde man välja två olika vägar den ena gick man in i dinosaurieparken och den andra gick man i högt uppe i en tunnel, den valde vi. Det va en väldigt liten hiss, så vi fick bara in en barnvagn i taget. Det va lite negativt då det var kö.

Det va mysigt och spännandeatt gå högt uppe och få syn på djuren från denna vinkel. Väl ute ur tunneln kom man in i savannen. Där va hela dagen en massa djurmatningar och de följde i princip kartan. Där fanns bra med fika platser om man hade medhavd mat/fika annars fanns där restaurang med bla buffé och sedan lite olika glasskiosker. Där fanns även lotteristånd där man kunde köpa lotter.

Barnen uppskattade lekplatserna och vattenlandet. Tyvärr hade vi inga badkläder med då vi inte visste att det fanns. Toaletter fanns bra tillgängligt runt om i parken. Ville man kunde man åka tåget genom djurparken och det tog ungefär 20 minuter, kostade 50 kr per person.

Roligt för besökarna var Simba showen, där Simba kom och hade dans och rytmik. Pingvinerna var väldigt roliga att titta på tyckte vi. I slutet fanns ett barnzoo där man kunde gå in och klappa getter och minigrisar, mycket roligt. Vi hade väldigt roligti Borås djurpark som vi tillbringade en heldag i.

Av: ()

Annons
Annons
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se