Äventyr på laserdome i Kristianstad
Annons
Reseberättelse:

Äventyr på laserdome i Kristianstad

(Sverige , Kristianstad , Laserdome Kristianstad)

Vi är en familj på 2 vuxna och 3 barn i åldrarna 12, 10 och 8 år som fick chansen att vara testfamilj på laserdome i Kristianstad. Vi spelade på en av de varmaste dagarna ijuli men när vi kom dit var det fler som ville spela så vi var sammanlagt 7 st.

Vi möts av trevlig personal och får tydlig genomgång av spelets regler. Vi spelar alla mot alla då vi är få spelare. Lokalen är lagom stor om väl gjord. 2× 20 minuter går fort och vi kommer svettiga och glada ut i verkligheten igen.

Laserdome i Kristianstad har ny utrustning som är lätt att bära och med en massa finesser, man kan tydligen spela en massa olika spel men eftersom vi var få deltagare så blev det alla mot alla. Våra barn (och vi vuxna) gillade spelet och klarade av det.

Lokalen kan vara lite läskig för mindre barn men man kan hålla ihop inne på arenan. Laserdome hade läsk och lite snacks som man kunde köpa om man ville hänga kvar och prata om sitt äventyr en stund. Vi var en mycket nöjd familj som kom ut från en stunds svettig lek sådär en vanlig lördag i juli.

Av: ()

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se