Ett besök på Bisonfarmen i Gate
Annons
Reseberättelse:

Ett besök på Bisonfarmen i Gate

(Sverige, Hjo, Bisonfarmen i Gate)

Vi startade en varm sommardag med simskola. Sedan satte vi oss i bilen och åkte mot Hjo på äventyr. Vi stannade och åt lunch på en mysig rastplats och var inte framme förrän runt 14 tiden.

Jag hade spanat in hemsidan och tyckte att vi behövde några timmar med barnen innan vi skulle med ut på bisonsafari.

Vi parkerade och knallade in på gården. Där fanns en väldigt fräck restaurang, verkligen i vilda western stil. Även en lada med scen för uppträdande.

En liten gårdsbutik kikade vi in i, fanns kött från oxarna men det kunde vi inte ha med i bilen hem.

Och där var vi klara för att åka på safari, men tyvärr var det två timmar tills dess.

Det fanns inte en enda leksak för barnen att aktivera sig med, en sandlåda eller gungställning hade varit perfekt. Vi gick runt och letade efter alla djur som utlovats på hemsidan men ponnierna var instängda så de fick vi inte se. Gris och kanin fanns på gården.

Vi fick se tipitält som man kunde hyra som boende.

I hettan och väntan köpte vi glass i restaurangen innan det var dax för turen.

Vi åkte en kärra bakom traktorn som pyntades med björkris. Det var himla kul för djuren kom fram och åt så vi kom dom riktigt nära.

Ett plus för Safarit men tänk på att pricka in traktorturavgångar när ni ska besöka och planera in att äta i restaurangen, annars finns det inte mer att göra med barn.

 

Av: ()

Annons
Annons
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se