Fin dag på Sommarland Själland
Annons
Reseberättelse:

Fin dag på Sommarland Själland

(Danmark, Sommarland Själland)

Klatrefidusen - inget för den höjdrädda!

Vildkatten - berg och dalbanan

Massa studsmattor!

Totempålen

Vi besökte sommarlandet som testfamilj i slutet av juli med 3 barn i åldrarna 7 och 13 år.

Smidig entré till sommarlandet och lätt att parkera. Det kändes direkt att det var gott om ytor och ingen trängsel.Rent, fräscht och välstädat överallt. Barnen ville direkt testa Klatrefidusen vilket var en utmaning för både stora och små, särskild om man är höjdrädd! Men roligt!

Eftersom det var så varmt när vi var där var de flesta i vattenlandet Blå Lagunen. En något rörig entré till vattenlandet, då man fick gå via omklädningsrummen och duschrummet för att komma dit. Det gick även att gå via cafeet vilket vi gjorde då det knappt gick att ta sig igenom omkläningsrummen pga alla människor! Det hade varit bra att kunna gå in där varifrån som helst, då inte alla i sällskapet ville bada, så det var ett litet minus där. I övrigt var vattenlandet fint med många olika pooler och rutschkanor, däremot saknade vi en dusch utomhus.

Dags att äta och det fanns något för alla. Vi valde att köpa mat på Solstrålen där de hade chicken nuggets, pommes, toast osv till rätt så bra priser. Det var dåligt med parasoller i värmen så vi fick sitta vid ett bord i solen och äta vilket var jobbigt just den här varma sommardagen, men normalt sett hade det nog varit skönt.

Vi gick runt lite och testade de attraktioner som fanns, och allt var bra men inget som stack ut. De äldre barnen tyckte att det var lite för få åkattraktioner, men däremot fanns det otroligt mycket annat att göra och något för alla, och sammanfattningsvis skulle jag rekommendera detta sommarland för familjer med yngre barn.

 

Av: ()

Annons
Annons
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se