Borås djurpark
Annons
Reseberättelse:

Borås djurpark

(Sverige, Borås, Borås djurpark)

skönt att svalka sig

mysigt att krama Simba

 Vi är en famlj på 2 vuxna och 3 barn i åldrarna 14 år ,4 år och 2½ år som fick äran att vara testfamilj på Borås djurpark .   Vi besökte parken fredagen den 13 juli , en väldigt varm dag  . Det fanns gott om parkeringar , dock inte gratis , men nära till entren . Vi vald nog rätt dag , det var inga köer in . Äventyret startade med en dinosaurie park till de mindre barnens förtjusning . Parken har stora häng till djuren men det gick att se nästan alla ändå . Det finns gott om lekplatser för barnen att släppa loss i  , bla en vattenpark som var guld värld denna heta dag . Det finns ett Simbaland som min dotter på 4 ½ år älskade , hon fick dansa och krama Simba lejon . Det var svårt att tänka på mat ,men vi lyckades hitta lite korv med bröd och stora mjukglassar . I slutet på vårat besök så kom det en väldigt välkommen åskskur som rensade lite i värmen . Vi fick alla lite extra energi och valde att stanna lite extra i parken . Sammanfattning av parken : En väldigt trevlig park med stora yter att röra sig på och möjlighet att få skugga och sätta sig en stund . Det var lagom med folk och inga köer någonstans. Vi är väldigt nöjda med vårat besök och kommer garanterat att besöka parken igen . 

Av: ()

Annons
Annons
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se