Gammalt och slitet
Annons
Reseberättelse:

Gammalt och slitet

(, Halmstad, Halmstad Äventyrsland)

Vi var på Äventyrslandet med vår barn som är 6 och 8 år och dom tyckte att stället var ok. De åkte några gånger i karusellparken (väldigt slitet) men det var inte så många gånger. Besökte även dinosarieparken som min son tyckte var intressant. Badet är den största attraktionen på äventyrslandet och detta gillade mina barn jätte mycket och eftersom vi hade turen att besöka parken på en liten sämre dag väder mässigt så hand mina barn att åka hur mycket de ville (inga köer) så där var de nöjda.

Ska man se på helheten så var mina barn nöjda men vi föräldrar tyckte nog att det var ganska slitet och personalen tyckte nog att det var jobbigt att behöva vara där överhuvudtaget.

// Håkan 20180801

 

Av: ()

Annons
Annons
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se