Annons
Reseberättelse:

Treewalker

(Sverige , Löddeköpinge , Höghöjdsbana, treewalker )

Det känns mycket högre när man står där uppe

På ca 15 m höjd

För oss som tycker 3-5 m är lagom

Vi fick som testfamilj möjlighet att prova på höghöjdsbanan Treewalker i Löddeköpinge. Vi är en familj med tre barn i åldrarna 10, 15 och 17.

Innan klättringen började så var det genomgång och provklättring. Vi upplevde alla att personalen var mycket trevliga och engagerade och de befann sig nedanför banorna hela tiden om man behövde råd för hur man skulle klättra.

Det fanns 7 olika banor i olika höjder att klättra på så det fanns något för alla att utmana sig i. Vår 10 åring klättrade i de gula och gröna banorna medans de andra klättrade i de högsta, blåa och röda.

Man har tre timmar på sig och först känns det som väldigt länge men tiden går fort och vi hann precis klättra det vi ville utan att stressa.

Det enda som 17-åringen tyckte var mindre bra var att banorna var för korta, de tog slut snabbt men för oss andra som upplevde banorna som stora utmaningarna tyckte banorna var lagom. Detta är en aktivitet som vi verkligen rekommenderar men för familjer med lite äldre barn. Vi kommer garanterat åka dit igen!

Av: ()

Annons
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.


© Copyright 2003 - 2021 Barnsemester.se