En rolig dag på Halmstads Äventyrsland
Annons
Reseberättelse:

En rolig dag på Halmstads Äventyrsland

(Sverige, Halmstad, Halmstad Äventyrsland)

Små radiobilar

Dinosaurielandet

Minitåget

Vi hade en rolig dag med barnen på Halmstads Äventyrsland, men det finns några men.

Utanför Äventyrslandet möttes vi av en rätt stor och välkomnande entré och det fanns en stor parkering i närheten av entrén vilket var praktiskt när man behövde hämta/lämna badkläder, mat m.m. i bilen. Om man hellre ville lämna in bagaget på äventyrslandet så går det bra vid vattenlandet, mot en mindre peng.  Man kan också hyra praktiska skrindor vid entrén.

Personalen var trevliga och hjälpsamma, men många kunde inte prata svenska vilket ibland blev ett hinder när vi inte förstod varandra.

På äventyrslandet fanns flera ställen där man kan köpa mat och glass m.m. Först tänkte vi prova buffén på Wild West Steakhouse, men vi tyckte maten såg torr och tråkig ut i förhållande till priset, så vi gick istället till Hamburgerian. Maten var tyvärr inte mycket bättre där.  Hamburgarna var torra och tråkiga med alldeles för mycket bröd. Ett av våra barn beställde köttbullar och potatismos, där potatismoset i stort sett var oätbart. De andra barnen verkade dock nöjda med Chicken Nuggets.

När vi besökte Halmstads Äventyrsland så fick en blandad upplevelse. Vi hade roligt med barnen hela dagen men samtidigt upplevde vi att flera attraktioner var slitna och nergångna. Dessutom var flera attraktioner stängda för dagen (Truck-stop, Softball-arenan i Piratlandet samt ALLA studs- och hoppborgar).

Badlandet var den delen av äventyrslandet som vi upplevde som mest nytt och fräscht. Höjdpunkterna där var Chocken och Tornado om man vågar ;)

Barnen vill definitivt åka hit igen och visst kan vi som föräldrar tänka oss att åka hit igen för barnens skull, men vi vuxna hade nog valt något annat ställe nästa gång.

Av: ()

Annons
Annons
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se