Omväxling från strand och bad på Öland
Annons
Reseberättelse:

Omväxling från strand och bad på Öland

(Sverige, Föra, Ölands Gokartcenter)

Starten

Kiosken och biljettluckan

Bild från banan

I augusti 2018 var vi testfamilj på Ölands Gokartcenter nära Föra.

Stor och bra parkering. Det finns en liten kiosk där man köper biljetter och man kan köpa fika och glass. Vi kontaktade stället innan och fick trevligt bemötande och så även av personalen på plats.

För de yngre barnen från ca 3 år finns en liten bana med minikartar som går i gångfart. Det finns också en lekplats.

På den stora banan kan man köra från ca 6 år och där finns juniorkartar, stora kartar och dubbelkartar. Dubbeln passar om man vill åka två tillsammans, t.ex en vuxen och ett barn. Det finns två rattar i den men bara en kan gasa/bromsa.

Kartarna såg nya och fräscha ut funkade bra.  De är noga med säkerheten och det finns både hjälmar och nackskydd samt bra bälten i bilarna. Om man är flera än 5 så kan man köra olika tävlingar mot varandra. 7 minuter per lopp och det lät som en väldigt kort tid men det var faktiskt alldeles lagom tid då man blir tröttare än man tror.

Vi är nöjda med vårt besök, kul och alla kunde vara med. Vi var två vuxna och två tonåringar (13 och 15 år) och vi alla var nöjda. 


Av: ()

Annons
Annons
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se