Testfamilj på Halmstads Äventyrsland
Annons
Reseberättelse:

Testfamilj på Halmstads Äventyrsland

(Sverige, Halmstad, Halmstad Äventyrsland)

Tivoli

Badlandet

Sagolandet

Vi fick chansen att åka till Halmstads Äventyrsland som testfamilj. Vi var två vuxna och två barn på 3 år och 5 år. När vi kom hit var det inte speciellt mycket människor troligtvis för att det precis hade regnat. Vi gick direkt till vattenlandet och provade alla vattenrutschbanor som fanns, var ett par stycken att välja mellan. Ett stort område med lite olika pooler i varierade storlekar, vid sidan finns det solstolar och bord som man kan sitta vid och ta det lite lugnt mellan badandet. Eftersom det var lite människor behövde vi inte heller köa speciellt läge. Det enda vi saknade var att småbarnspoolen skulle varit lite uppvärmd, speciellt en molnig dag. Våra barn hade dock superkul så tycker att detta området passar alla åldrar.
När solen tittade fram kom även fler besökare så då gick vi vidare till de andra temaområdena. Tivoliområdet passade 3 åringen väldigt bra för majoriteten av åkattraktionerna var för småbarn, dock var alla attraktioner väldigt gamla och slitna och mycket var trasigt. Personalen var oengagerad. När de hade startat igång attraktionen gick de därifrån och tog en kaffe alternativt lutade de sig bakåt i stolen och blundade. Fanns inget säkerhetstänk överhuvudtaget samt att det var svårt att kommunicera med dem då ingen förstod svenska.
Dinosaurielandet var litet men intressant. Man kunde hjälpa till och gräva fram dinosaurieskelett samt titta på olika dinosaurier. Piratlandet var inte mycket att se, fanns en stor båt man kunde gå på samt en stor kuliss man kunde titta på. Fanns även en inhägnad klätterställning där man kunde skjuta lite bollar på varandra. Det fanns också ett sagoland där man kunde titta på små hus innehållande lite sagofigurer samt ett smurfland med indianer och savanndjur. Allt stod på ett och samma ställe.
Vi kan rekommendera att åka till vattenlandet men dem pengarna man lägger på tivolit är inte värt det.

 

Av: ()

Annons
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se