Varm dag o få djur, men trevligt ändå
Annons
Reseberättelse:

Varm dag o få djur, men trevligt ändå

(Sverige, Hunnebostrand, Nordens Ark)

Bondgården

Information om kossor

Annorlunda fågel vi aldrig sett förr

En underbart fin park med många olika djur som man inte sett i verkligheten, tyvärr valde vi en för varm dag och många av djuren gömde sig. Vi rekommenderar att man åker en sval och molnig dag. Väldigt backigt var det så det blev mycket upp och ner att gå och det var väldigt långa sträckor så barnvagn för vår del var ett måste då våra barn var 2, 4 och 12 år.  Genom parken fanns det ibland bänkar där man kunde vila, det fanns även frågor på lappar där man kunde gissa svaret, det fanns mycket information om de olika djuren. Det fanns en bondgård där barnen kunde gå in och klappa vissa djur samt lekparker som de tyckte om att vara vid. Vi saknade att det inte fanns fler cafe/glasskiosker som man kunde stanna vid och köpa dryck/snacks samt fler toaletter på vägen då det var väldigt långa sträckor för barnen att gå.


Av: ()

Annons
Annons
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se