Rekomenderas varmt
Annons
Reseberättelse:

Rekomenderas varmt

(Danmark, Billund, Lalandia)

Vi fick äran att bli testfamilj på Barnsemester och besöka Lalandia i Danmark/billund .

Vi familjen åkte. Flicka 9 år och pojke 6 1/2 år Mamma 29 år & Pappa 31 år .  

Semesterhuset vi bodde i var underbart. Nytt, fräscht och fint. Dom hade tänkt på allt. Wifi finns. 

Lalandia express tåget var toppen då vi bodde en bit ifrån Lalandias center. Tåget var gratis och tog många människor.

Vi badade i Aquadome två dagar och det var det vår familj tyckte det roligast. En succe om ni frågar oss. Passar alla åldrar. Finns något för alla . Många äventyr att uppleva under besöket. Vissa rutschkanor har längd gräns.

Bor man på Lalandia så ingår entren till på Aquadome och Monkey tonkey land- lekland . Man får ett armband vid ankomst som fungerar som entre in och man kan även fylla på armbandet med pengar. Slipper man tänka på plånboken vid bad .

Lalandia center är gratis att besöka. Men aktiviteterna kostar. Såsom Bowling, minigolf, winterland och hoppa studsmatta. Finns spelhall vilket vi tyckte var roligt. 

Känslan av Lalandia center är magisk enligt oss. Det är torg, gator , restauranger, affärer med shopping och mycket mycket mera. Känslan att vara utomlands gör sig påmind. Varmt, en blå himmel som ser verklig ut och stämingen . Magiskt att få uppleva . 

Utanför Centret så finns en häftig lekpark . Och tättintill Sandskulpturs park - ingår ej i priset. Runt semesterbyn man bor i finns lekparker utspridda och även luftkuddar att hoppa på . Finns en inhängnad runt hörnet där det bor getter som man får gå in och klappa och kela med . 

Vi kommer absolut besöka Lalandia igen.

Man kan bada, golfa, bowla, hoppa studsmatta, spelhall, shoppa, klappa getter, leka lekpark, gymma i deras fina gym , ta en löptur ,åka skridskor mm i vinterlandet. 

Vi provade på det mesta och vi tycker att allt är bra och genomtänkt. Roligast var Aquadome. 

Som sagt det passar alla åldrar. Finns något för alla. Att äta ute : En middag går på ca 800 kr och lunch ca 600kr.

Vi är supernöjda med besöket trots att det gick åt lite pengar . Men det är väl så att semestra . Vi kommer återvända till detta fantastiska ställe . Vi rekommenderar detta varmt till alla.

Av: ()

Annons
Annons
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se