Den Blå Planet
Annons
Reseberättelse:

Den Blå Planet

(Danmark, Köpenhamn, Den Blå Planet)

Vi hade äran att få bli testfamilj till Barnsemester.se och vi fick 4 fribiljetter till Den Blå Planet.

Vi bestämde oss för en dag i slutet av sommaren. Vi tog smidigt tåget över sundet och sen vidare med metron. Vi åkte med en 7åring och en 3åring. Vi valde att komma dit strax efter öppning, vilket visade sig vara klokt för sedan strömmade det till människor.

7åringen tyckte att det mesta var helt fantastiskt men han uppskattade framförallt stationen där man fick klappa och känna på de olika djuren. 3åringen hade inte ro att titta ordentligt utan sprang mest runt.

Vi vuxna upplevde att det var väldigt fint uppbyggt och väldigt informativt men den där riktiga wow-faktorn fattades. Där var väldigt varmt inne i lokalen.

Restaurangen hade fin mat men ganska dyr.

Vi avslutade dagen med att leka på vattenlekplatsen utanför, det var väldigt populärt.

Vi promenerade sedan tillbaka till Kastrup för att ta tåget hem igen.

Allt som allt en trevlig dagsutflykt!

Av: ()

Annons
Annons
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se