Prison Island i Halmstad
Annons
Reseberättelse:

Prison Island i Halmstad

(Sverige, Halmstad, Halmstad Aktivitetscenter - Prison Island)

klättring

annorlunda basket

full fart

inte nudda golv

Vi är en familj på två vuxna och tre barn på 12, 14 och 16 år som testat Prison Island på Halmstad Aktivitetscenter. Vår första prövning var att hitta vilken ingång vi skulle ta. Vi parkerade på den stora parkeringen dit det var bra skyltat. Sedan fick vi leta en stund innan vi hittade rätt bland alla rödteglade hus. Väl inne möttes vi av en trevlig kille som berättade hur allt skulle gå till i de olika cellerna. Där är bra att ha bestämt ett lagnamn innan man kommer dit. En i laget, vår 14-åring, fick en tag som låser upp det rum man vill in i. Totalt finns det 28 celler. Vi hade en timme på oss och hann med 13 celler. Utanför varje cell finns en skylt med lite ledtrådar vad som krävs av en. T ex hur många som behövs och vilka egenskaper som krävs. Var beredd på att det är mycket fysiska aktiviteter som att klättra, hoppa och krypa men också några kluriga uppdrag. Vi kände att det är lite mycket att vara fem personer i ett lag. Max fyra hade räckt. Det blev så att barnen löste problemen medan de vuxna tittade på för vissa rum var väldigt trånga. 14-åringen och 12-åringen tyckte att det hade varit roligare att vara där med kompisar i sin egen ålder. Man tänker i samma tankebanor då. Det krävs att man kan samarbetar för att få poäng. Däremot behöver man inte klara hela cellens uppdrag för att få poäng. Man man få delpoäng. Det finns skärmar i korridoren där man kan följa hur det går för alla lagens poäng. Vi tycker att 12 år är en lagom yngsta gräns för att klara av uppdragen som krävs. En del är riktigt svåra. Vi ger Prison Island i Halmstad 7 av 10 poäng.

 

Av: ()

Annons
Annons
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se